dimecres, 19 de novembre del 2008

Resum de la II jornada veterans

Aquí teniu el resum de la II jornada de la Lliga de veterans:

En el “derbi” anticipat entre el C. N. Mataró i el C. E. de la Guàrdia Urbana de Barcelona, tot i que a la primera part l’equip visitant va donar un petit ensurt als locals (2 – 4) es va saldar a favor de l’equip amfitrió per 16-13.

En el partit disputat entre la U. E. d'Horta i el C. N. Barcelona, es va imposar l’U. E. Horta per un resultat de 8-4 (0-1/2-1/3-2/3-0). Va ser un partit igualat fins al darrer quart on gràcies a les rotacions, l'equip local va sentenciar el partit al contraatac.

El partit jugat a la "última bombonera", es va fer en un gran ambient d'amistat. Ambdós equips pràcticament al complet es van dedicar a jugar i gaudir de l'esdeveniment. El resultat final va ser favorable a l’equip visitant per un 5-8.