dijous, 18 de desembre del 2008

Darrera jornada de l'any de la 33a Lliga Màster

La sisena jornada de la 33a Lliga Màster del dijous 18 de desembre ha estat la darrera jornada de l'any, que acomiadem amb els següents resultats:

Centre Natació Mataró 13 - Club Natació Sabadell 4. Partit senzill pel líder on un sòlid treball del bloc i una gran actuació d'en Bernat Batlle sota els pals han marcat la diferència enfront d'un renovat, jove i noble Sabadell que ha d'anar creixent com a equip.

Club Natació Premià 4 - Club Esportiu Mediterrani 11. Partit tranquil on els de Sants es van imposar còmodament als premianencs.

Club Natació L'Hospitalet 15 - Club Natació Molins de Rei 5. Partit guanyat amb autoritat pels hospitalencs afavorit per l'amplitut de la seva banqueta.

Club Natació Terrassa 9 - Club Natació Sant Andreu 6. Partit igualat fins a la primera meitat amb un empat a 4. A la segona meitat els egarencs s'han imposat amb claredat als andreuencs.

Unió Esportiva d'Horta 17 - Club Natació Martorell 2. Fàcil victòria dels d'Horta enfront del Martorell, un partit tranquil per acabar bé l'any.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada