dimecres, 18 de novembre del 2009

II JORNADA LLIGA DE VETERANS

El primer partit de la jornada, jugat dilluns, va decantar-se pel Mediterrani, imposant-se als d'Horta que van encaixar la derrota molt dignament, en un interessant partit.
Sorpresa al Maresme, els del CEGUB van guanyar en un partit dominat des de l'inici, davant un Mataró al que li faltaven jugadors clau.
A l'Escullera els de Sabadell ho van tenir difícil per imposar-se a l'equip local, que va arribar a empatar, en un partit molt igualat.

Els resultats:

CE Mediterrani 9 - UE Horta 6
CN Barcelona 8 - CN Sabadell 11
CN Mataró 8 - CE Guàrdia Urbana BCN 11
Descansa: CN Montjuïc

3 comentaris:

  1. Hola a tots, jo vaig tindre la sort de jugar el Partit de Guardia Urbana contra el Mataró i gaudir de poder-los guanyar i tal com s'ha publicat que al Mataró li faltaven jugadors puc dir que aixó no es cert. Només dir que un partit més contra aquesta gent i que continuen amb la seva linea, crec que al finalitzar el partit va haver un riña amb el arbit i caurà alguna sanció, quina vergonya de gent.

    ResponElimina
  2. Per alguna raó es el equip que ha guanyat 5-0 mes vegades, perque els altres NO S'HAN PRESENTAT, clar.

    ResponElimina
  3. Jo no hi era al partit. Acostumo a posar en els resums el que m'escriu el representant de cada equip juntament amb el resultat cada setmana. Si alguna vegada vols colaborar en els resums, et puc passar el meu correu ;) Espero no haver ofès ningú!

    ResponElimina